hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36-20/329-24-22 

A csapat

Lek János és Markó Judit

Judit és János

János:
Kiegészítjük egymást munkánk során -támogatva-segítve-szeretettel figyelmeztetve.
Amihez hozzáfogtam teljes odaadással, 120%-kal végeztem. Feladatom volt a park tervezése, építése, az építés irányítása. Fő szempont volt számomra a biztonság, az egyedi kivitelezés,
ami csak úgy tudott létre jönni, hogy nagyon jó kollégákkal, ill. szakemberekkel közös alkotásként készültek a park különböző egységei.
Judit:
Fontos számunkra az alkotás öröme, és a természet harmóniája.
János:
Közel áll hozzánk a lovak szeretete ezen belül szívesen lovagolok ill, fogatot hajtok.
Judit:
A park központi gondolata a "boldog család", aminek az előkészítésében, a környezet, ill. a programok szervezésében dolgozom szívesen. Sokan mondják, hogy büszkék lehetünk a parkra,
de én tudom, hogy ami itt a parkban épült az nem a mi érdemünk, hanem a Teremtő Isten segítségével jött létre. Ami motivál a munkámban az a "szolgálat" a családok felé.
János:
A Park egy lehetőség azok számára, akik szeretnek nagyot álmodni és szívesen dolgoznak másokért, olyan dolgokért, aminek a fizető eszköze a mosoly és a szeretet...
A jelenlegi csapat ilyen lelkületű.
Amiben szívesen tevékenykedek az-az alkotás, új dolgok létre hozása, a fával való munka. Szeretek a természetben lenni, kirándulni, lovagolni, fogatot hajtani, családokkal beszélgetni.
Judit:
Szívesen foglalkozok az emberekkel, kedvenc programom a családokkal közös kemencés sütögetés.
Amit érdemes tudni rólunk, hogy három éve megváltozott az életünk  (2010.02.10.) Krisztus gyermekei lettünk. Az életünkben változott a fontossági sorrend.
A hármas kötelék lett az életünkben a legfontosabb.

"Sokkal jobban van dolga a kettőnek, hogynem az egynek; mert azoknak jó jutalmok vala az ő munkájokból.
Ha az egyiket megtámadja is valaki, ketten ellene állhatnak annak; és a hármas kötél nem hamar szakad el."

Czira Orsolya

Czira Orsolya

A Seholsziget Élménypark lovasoktatója és lovarda vezetője.
Czira Orsolya vagyok. 15 éve kezdtem el lovagolni. 2002 óta versenyeztem díjugratásban, edzői képesítéssel rendelkezem. Feladatom az Élményparkban a lovak idomítása, csikók belovaglása. A lovasok képzése, oktatása kezdő vagy haladó szintről akár a versenyek világáig is.

Segítem és figyelem kollégáim lovastudását is, hogy a Park egy egységes és jól működő oktatási rendszert tudjon kialakítani.
Szerencsésnek tartom magamat, hiszen elmondhatom, hogy a hobbim a munkám. Számomra a lovakkal kerek a világ. :)

 

 

Bors Valéria

Bors ValériaÚgy érzem, a Seholszigeten nagyon változatos a feladatköröm. Az építkezés kezdetétől szinte minden munkakörben ami a feladatkörömhöz tartozik, részt vállaltam. A kezdeti kinti munkáktól a vendégek fogadásától a táboroztatásig, csoportvezetéstől a főzésig, kiszolgálásig minden területen kipróbáltam magam. Naponta az előkészítések, anyagbeszerzések, egyes területek ellenőrzése, figyelemmel kísérése tartozik hozzám. Hétvégeken a vendégek kiszolgálása is a feladataimhoz tartozik. Mindegyik munkát szívesen csinálom. Bármelyikben otthon érzem magam.

Az életben a mások segítése tölt el a legnagyobb boldogsággal. Gyermekkoromtól abban nőttem fel, hogy mindig támogattuk egymást. Később pedig munkám mellett szívesen segítettem családtagjaimnak és barátnőimnek, sőt idegeneknek is.

Szerintem a Seholsziget egy nagyon különleges kirándulóhely, ahol felnőtt és gyermek egyaránt egy más világban érezheti magát. Úgy érzem a mostani munkatársak fiatalságukkal, tudásukkal és összefogásukkal nagyon sokat tesznek a Park fellendítéséért. Ha a csapat közös célja vendégeink igényeinek kiszolgálása, hogy nyugodt és boldog órákat, napokat tölthessenek el az Élménypark bármely részén, az elvégzendő feladatok bennünket is boldoggá tesznek.
Régóta hobbim a varrás, bár mióta szemüveget kell hozzá viselnem, nehezen szánom rá magam. Eléggé nyugodt természetű, türelmes, kitartó vagyok.

Rotter Dávid

Rotter Dávid Lovasoktató

Széll Barnabás

Széll BarnabásHázigazda. A Seholszigeten én foglalkozok a marketinggel, programok szervezésével és összehangolásukkal. Szeretek olyan újdonságokon ötletelni és a többiekkel közösen megvalósítani, melyek vendégeink számára folyamatos új élményeket biztosítanak.
A munkámban, az életemben, az Isten hit ad erőt és a gondolat visz előbbre...
A park egy „élő" mesevilág. Ha gyermekkoromban lett volna ilyen hely, biztosan rávettem volna a szüleim, hogy költözzünk a közelébe. A csapat jó lelkületű, fiatal(os), összetartó, akikkel öröm a közös munka, szeretem Őket.
Amióta erdő mellé költöztünk, örömmel etetem és fotózom az énekes madarakat, de szívesen olvasok és motorozok a Solex és Vespa nevű "vasparipáimmal"...

 

 

Sárfi Gabi

hianyzo Házigazda. 
 

Lengyel Mónika

hianyzo Házigazda. 
 
 

Kaliczka Ferenc a park Macija:)

hianyzo  Konyha főnők.
 

Rádi János

jani  Fogathajtó, kisállatgondozó...