hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36-20/329-24-22 
Nőtincs, Felhős, 2°C

Csapatépítő helyszín

Felejthetetlen élményt keres, felejthetetlen helyszínen?

csapatepito seholsziget 2018

 

Csapatépítés természetközeli, minőségi környezetben

A Seholsziget Élménypark felejthetetlen helyszínt kínál külsős szervezésű csapatépítő tréningek, kurzusok, workshopok, szakmai találkozók, családi napok megrendezésére.
Az alábbi témakörökben szervezünk tréningeket: (természetesen egyedi igények esetén ettől el tudunk térni)

 1. Játékos csapatépítő "Falusi hetvenkedés"  bővebben >>> itt
  Ügyességi vetélkedők, csapatjátékok (célbalövés különböző eszközökkel, talicskatoló verseny, pusztasí, körbála terelés, egyensúly próba, létrafutás, vívás kard nélkül, taliga szlalom bekötött szemmel...
 2. Bográcsos főzőverseny csapatépítő  bővebben >>> itt
  A csapatok egy vidám bográcsozás alkalmával összemérhetik főzési tudományukat, melyhez minden kelléket (bogrács, fa, eszközök, alapanyagok…) biztosítunk. A végeredményt egy szakavatott zsűri bírálja el, majd a kész finomságokat együtt elfogyasztjuk. 
 3. Kemencés sütögetős csapatépítő  bővebben >>> itt
  Parkunk egyik búboskemencéjében, egy kedves, hozzáértő kolléganő vezetésével, a csapat megismerheti és gyakorolhatja a kenyérsütést, a dagasztástól – az illatos barna kenyér kóstolásáig…)

 4. Kézműves csapatépítő  bővebben >>> itt
  Tapasztalt szakember segítségével, mozaik technikával elkészíthetik a csapatok a saját logójukat, vagy bármilyen általuk választott motívumot, melyet az előre kiégetett mozaik darabokból kirakhatnak, majd festés és lakkozás után, az elkészült remekművet haza is vihetik.
 5. Disznóvágással egybekötött csapatépítő bővebben >>> itt
  Gyakorlott böllér „felügyelete” mellett, a csapat közös disznóvágáson vesz részt, a falusi hagyományokat felelevenítve. Természetesen a közös munka, közös „lakomával” végződik.

Akik már jártak nálunk:

LogMeIn, Aegon Biztosító, Budapest Bank, Nestlé, MKB, Continental Vác, Telenor, ZooDom, Brendon Gyermekáruházak Kft., TEVA, BKK, WSH, Nematech Kft., Szigetszentmiklósi Önkormányzat, Lufthansa Systems Hungária Kft., Tesco, ÉMÁSZ, Metro….

„nagyon jól éreztük magunkat a vendéglátás/szolgáltatások minősége, az ott dolgozók kedvessége példaértékű.”  

Pócza Andrea Anna - Lufthansa Systems Hungária Kft.

csapatepito seholsziget 2013