hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.    +36-20/329-24-22 
Nőtincs, Felhős, 2°C

Óvodai és Osztálykirándulások

Felejthetetlen nap a gyermekeknek! 
Az erdő alján a Lókos patak partján található a Seholsziget Élménypark, mely remek kikapcsolódást biztosít „kicsiknek és nagyoknak” egyaránt. Szervezett, természet közeli programjaink között megtalálhatóak a lovas és kézműves foglalkozások, kovácsolás, íjászat, élményvonatozás, természetjárás. Az élményt állatsimogatónk, mini állatkertünk és korosztályos játszótereink teszik teljessé. Több napos osztálykirándulások lebonyolítását is vállaljuk, 20 fő feletti létszám esetén kérje csoportos árajánlatunkat!

ovodai osztalykirandulas seholsziget

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

PEDAGÓGUSOKNAK a belépés 2018-ban is INGYENES!

A gyermek belépőjegy 700 Ft/fő,  a belépőjegy kedvezményes ára 20 fős létszámtól egységesen 600 Ft/fő, 100 fős létszámtól pedig 500 Ft/fő (a kísérő szülőkre is ez az ár vonatkozik), amely az Alapszolgáltatásaink* igénybevételére érvényes, ezen kedvezményhez a kiránduló csoport előzetes regisztrációja szükséges e-mailben!  

*Alapszolgáltatásaink, amit a belépő tartalmaz:

  • az élménypark-, a Szent Ferenc Kupola-, az Alkotóműhely és régi szerszámok "felfedezését"

  • az Erdei Madár Tanösvény végigjárását

  • "ismerkedést" az Állatsimogatónk lakóival, a park kedvenc kis állatainak megismerését

  • korosztályos játszótereink: labirintus-, csikó- és erdei játszótér használatát

További választható szolgáltatásainról ide kattintva, illetve sportolási lehetőségeinkről ide kattintva tájékozódhatnak.

 A hozzánk érkező csoportok önállóan is megismerhetik parkunkat, de amennyiben a park vezetett megtekintését kérik, ennek ára 5.000 Ft/osztály (maximum 30 fő). A vezetett látogatás időtartama körülbelül háromnegyed óra.

 
Regisztráció:

Regisztációhoz a csoport érkezése előtt minimum egy héttel szíveskedjen levelet írni az alábi e-mailcímre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük levélben adja meg az alábbi adatokat: Honnan, melyik intézményből érkeznek, hány fővel, melyik nap szeretnének ellátogatni hozzánk, valamilyen plusz szolgáltatást, étkezést igényelnek-e, milyen idősek a gyermekek, kapcsolattartó nevét és telefonos elérhetőségét is szíveskedjen megadni.

További információk:

A Parkba érkező vendégek számára a parkolás INGYENES! 

Étkezési ajánlatunk: 
(kérjük, hogy a felsorolt ételek közül egységesen egyfélét válasszanak 
és igényüket előre jelezni szíveskedjenek)

Töltött lepény (sajttal, sonkával): 600 Ft/adag
Paprikás krumpli: 890 Ft/felnőtt adag
Paprikás krumpli: 690 Ft/gyermek adag
Bolognai spagetti: 890 Ft/felnőtt adag
Bolognai spagetti: 690 Ft/gyermek adag
Bogrács gulyás: 990 Ft/felnőtt adag
Bogrács gulyás: 790 Ft/gyermek adag 

kupola etkezes

Gyermek táborok

Szakmai lovas és nyári táborainkba a gyermekeket egyedülálló szállásformánkkal, a Csillagfény táborral várjuk. Ezek a „falábakon“ álló egyedi faépítmények, csodás hangulatot varázsolnak a táboréletnek. A tábor területéhez kulturált vizes blokk tartozik. Itt található szabadtéri színpadunk is, mely alkalmas verses, zenés előadásokra, valamint színház, ének, tánc… stb. műsorok megtartására. 

A hangosítás minden esetben megoldott.

Táborhelyünk külsős szervezésű táborokhoz is bérelhető, akár 140 fő elszállásolására is alkalmas. A táboros pályázatok kritériumainak minden szempontból megfelel, ezekhez ideális, programgazdag helyszín.
A pályázatokban szereplő kiírások szerint, a Seholszigeten megvalósítható táborok: nyelvi, sport, lovas, természet (erdő-mező/erdei iskola), indián, kézműves (agyag-kerámia/kerámia festő/szobrász)...