hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Falusi disznóvágós csapatépítő

Egy igazi falusi disznóvágás egyszerre közösségi élmény, hatalmas evés-ivás, a falusi hangulat, a vidéki nyugalom és a hagyományos ízvilág megtestesítője.

Ötvöztük a falusi hagyományokat a kényelmes és szép környezettel. Tapasztalt böllér vezetésével, de igazi csapatmunkában vágjuk le és dolgozzuk fel a disznót. Közben eszünk, iszunk és persze jól érezzük magunkat...
Csapatépítő regisztráció


disznovagas 2018


A menetrend:

07:00 –  Bemelegítő fogadtatás, forró teával és pálinkával

07:00-07:30 -  Elkezdődik az örök vadászmezőkre átsegített disznó feldolgozása, amelybe vendégeink is bekapcsolódhatnak: pörzsölés, tisztítás…

08:00 - Elkészül a reggeli, sült vér, bundás kenyér, rántotta, forró tea, forralt bor…

Folytatódik a „móka”, rémfa felállítása, a koca szétdarabolása és a hús feldolgozása. Időközben felfűtjük a katlanokat, ahol a hurkába való finomságok kerülnek. 

13:00 óra körül disznótoros ebéd: kemencés disznótoros káposzta, sült pecsenye, oldalas, házi savanyúval, friss kenyérrel, forró tea, forralt bor…

Persze a hölgyek sem tétlenkednek, napközben pogácsát gyúrnak, a bedagasztott és megkelt házi kenyértésztát „bevetik” a 200 fokos kemencébe, ahol hosszú percek elteltével ellenállhatatlan illatú, ropogós barnára sült kenyérként kerül az asztalra.

Délutáni feladatok – aki még bírja…

  • A füstre való húsok előkészítése
  • Zsírszalonna kockázása és tepertősütés
  • Bőrkekóstolás
  • Kolbász és hurkatöltés és előkészületei

Arra is gondoltunk, aki elfáradt, aki fázós…

Tűzmesterünk kora reggel óta fűti a Szent Ferenc kupola nyitott tűzterű kandallóját, meghitt hangulata, a benne pattogó tűz fénye, melege, egész nap társa a fáradt, fagyoskodó „lelkeknek”.

18:00 órától disznótoros vacsora: orja leves, sült kolbász, sült hurka, forró tea, forralt bor… Az italfogyasztás számlázása a megrendelővel egyeztetve, adott keretösszegig, vagy fogyasztás alapján történik.

A disznóvágós programunk több, élménydús  kiegészítő programmal színesíthető:

Fjord lovainkkal fogatozhatnak a faluban, a Tincsi Lokomotívval tehetnek egy kört a nőtincsi tó irányába, a természet szépségeit élvezve.
Szakembereink segítségével kipróbálhatják a lovaglás élményét, lemérhetik ügyességüket az íjászatban, vagy kézműves foglalkozás keretében kreativitásukat is próbára tehetik. Kiegészítő programok díja:  600,-/fő ( íjászat, vonatozás, lovaglás kipróbálása, lovaskocsikázás, kézműveskedés) Bővebben>>> ide kattintva

Részvételi díjak:

1 nap 2 nap
Ellátás: Reggeli, ebéd, vacsora Szállás reggelivel

20-29 fő között
(a programhoz min. 20 fő szükséges, 
kisebb 
létszám esetén a minimum
főre eső ár fizetendő)

22.900,-/fő 27.900,-/fő
Ár 30 főtől
21.900,-/fő 26.900,-/fő

 

 

 

 

 

 

2 napos részvétel esetén a 2. nap házias reggelivel indítjuk a napot, majd lehetőség nyílik a park felfedezésére, a Szent Ferenc Kupola, Alkotóműhely és kézműves alkotások megtekintése, az erdei ösvény bebarangolása, a mini állatkert és az állatsimogató megismerése, valamint a kiegészítő programjainkon is részt lehet venni (létszámfüggő).

Szállás:

4 napraforgós minősítéssel rendelkező Postakocsi Vendégház felső szintjén (2 X15 fős csoportos szállás). (+IFA: 300 Ft/fő/éj)
Finn családi szauna (2.500 Ft/alkalom) és fatüzelésű dézsa (10.000 Ft/alkalom, 6-8 fő részére, maximum 3 óra) bérelhető.

Csapatépítő regisztráció

Sok szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

A SESZI csapata

További információ:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: 06-20/329-2422, 06-20/934-1958