hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Esküvő

Romantikus, egyedülálló környezet, lovasfogat az ifjú párnak,
Tincsi Lokomotív a násznépnek, játszóterek a gyermekeknek... 

A Seholsziget Élménypark ideális helyszínt biztosít álmai esküvőjének!

Tudjuk, hogy a NAGY NAP megszervezése igen komoly kihívás, hiszen rengeteg apróságnak tűnő feladatról kell gondoskodni.
Ebben segít csapatunk, hogy Önök felhőtlenül élvezhessék a menyegzőt!

Cikk folytatása

Születésnapi helyszín

Gyermekünk szülinapi zsúrjának megrendezése sok kihívással jár. Szeretnénk, ha az ünnepelt és az összes barát jól érezné magát úgy, hogy a lakás sem áll a feje tetejére...

IMG 0594 szulinap seholsziget 09 szulinap seholsziget 10

... ezért ünnepeljenek nálunk, a  Seholsziget Élményparkban!

Miért?

Cikk folytatása

Csapatépítő helyszín

Felejthetetlen élményt keres, felejthetetlen helyszínen?

csapatepito seholsziget 2018

Csapatépítés természetközeli, minőségi környezetben

A Seholsziget Élménypark felejthetetlen helyszínt kínál külsős szervezésű csapatépítő tréningek, kurzusok, workshopok, szakmai találkozók, családi napok megrendezésére.
Az alábbi témakörökben szervezünk tréningeket: (természetesen egyedi igények esetén ettől el tudunk térni)

 1. Játékos csapatépítő "Falusi hetvenkedés"  bővebben >>> itt
  Ügyességi vetélkedők, csapatjátékok (célbalövés különböző eszközökkel, talicskatoló verseny, pusztasí, ló terelés, egyensúly próba, vívás kard nélkül, taliga szlalom bekötött szemmel...
 2. Bográcsos főzőverseny csapatépítő  bővebben >>> itt
  A csapatok egy vidám bográcsozás alkalmával összemérhetik főzési tudományukat, melyhez minden kelléket (bogrács, fa, eszközök, alapanyagok…) biztosítunk. A végeredményt egy szakavatott zsűri bírálja el, majd a kész finomságokat együtt elfogyasztjuk.
 3. Kézműves csapatépítő  bővebben >>> itt
  Kézműves csapatépítő „természetes anyagokból az újrahasznosítás jegyében”
  Ahhoz, hogy alkotni tudjunk, nagyon fontos a környezetünk. Alkotóműhelyünk különleges és inspiráló a kreatív csapatépítéseinkhez.
 4. Disznóvágással egybekötött csapatépítő bővebben >>> itt
  Gyakorlott böllér „felügyelete” mellett, a csapat közös disznóvágáson vesz részt, a falusi hagyományokat felelevenítve. Természetesen a közös munka, közös „lakomával” végződik.

Akik már jártak nálunk:

WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt., Kisvakond-Park Kft., Grundfos Shared Services Kft., LogMeIn, Aegon Biztosító, Budapest Bank, Nestlé, MKB, Continental Vác, Telenor, ZooDom, Brendon Gyermekáruházak Kft., TEVA, BKK, WSH, Nematech Kft., Szigetszentmiklósi Önkormányzat, Lufthansa Systems Hungária Kft., Tesco, ÉMÁSZ, Metro….

„Fantasztikusan éreztük magunkat, csodálatos kis édenkertet hoztatok ott létre. Élményekkel gazdagon tértünk haza, arról csivitelnek a kollegák mióta szálingóznak be ma reggel dolgozni. Tartalmas és mozgalmas volt, van is miről beszélni. Mint láttad, nem szegte a kedvüket az időjárás sem, ebből is látszik, hogy jól szerkesztett, az érdeklődést maximálisan fenntartó volt a hetvenkedés. Amit külön szeretnék megemlíteni a hozzáállásotok, sokat dobtatok az élményen.”
WABERER’S INTERNATIONAL Nyrt.

 
„Köszönjük szépen a csapatépítő programot, nagyon jól éreztük magunkat, nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a kollégáimtól, mind a helyszínről, mind pedig a kedves munkatársaidtól. Többen vissza fognak térni családostól, valamint én is ajánlani fogom a cégnél többi vezető társamnak...”
Grundfos Shared Services Kft.
 
„nagyon jól éreztük magunkat a vendéglátás/szolgáltatások minősége, az ott dolgozók kedvessége példaértékű.”
Lufthansa Systems Hungária Kft.

 

csapatepito seholsziget 2013

 

Erdei Iskola

Kedves Pedagógusok és Szülők!
Szeretnék, ha a gyermekek hasznosan töltenék el az és új élményekkel térnének haza? 
  

Nálunk könnyedén tanulhatnak a gyermekek, megismerkedhetnek a természet kincseivel, a változatos helyi állatvilággal, fejleszthetik ügyességüket egy biztonságos élményparkban. 

Cikk folytatása

Óvodai és Osztálykirándulások

Felejthetetlen nap a gyermekeknek! 
Az erdő alján a Lókos patak partján található a Seholsziget Élménypark, mely remek kikapcsolódást biztosít „kicsiknek és nagyoknak” egyaránt. Szervezett, természet közeli programjaink között megtalálhatóak a lovas és kézműves foglalkozások, íjászat, élményvonatozás, természetjárás. Az élményt állatsimogatónk, mini állatkertünk és korosztályos játszótereink teszik teljessé. Több napos osztálykirándulások lebonyolítását is vállaljuk, 30 fő feletti létszám esetén kérje csoportos árajánlatunkat!

Regisztráció a kirándulásra

ovodai osztalykirandulas seholsziget

PEDAGÓGUSOKNAK a belépés 2020-ban is INGYENES amennyiben csoporttal érkeznek!
A gyermek belépőjegy 800 Ft/fő,  a belépőjegy kedvezményes ára 30 fős létszámtól egységesen 600 Ft/fő, 100 fős létszámtól pedig 500 Ft/fő (a kísérő szülőkre is ez az ár vonatkozik), amely az Alapszolgáltatásaink* igénybevételére érvényes, ezen kedvezményhez a kiránduló csoport előzetes regisztrációja szükséges e-mailben!  
*Alapszolgáltatásaink, amit a belépő tartalmaz:

- az élménypark-, a Szent Ferenc Kupola-, az Alkotóműhely és régi szerszámok "felfedezését"
- az Erdei Madár Tanösvény végigjárását
- "ismerkedést" az Állatsimogatónk lakóival, a park kedvenc kis állatainak megismerését
- korosztályos játszótereink: labirintus-, csikó- és erdei játszótér használatát További választható szolgáltatásainkról ide kattintva, illetve sportolási lehetőségeinkről ide kattintva tájékozódhatnak.

Regisztráció:

Regisztációhoz a csoport érkezése előtt minimum egy héttel kérjük kitölteni az alábbi modult (csak rá kell kattintani és kitölteni, majd a küldés gombbra nyomni:

Regisztráció a kirándulásra

További információk:

A Parkba érkező vendégek számára a parkolás INGYENES! 

Étkezési ajánlatunk
(csoportok esetén a zöld regisztrációs modul kitöltése szükséges, ami tartalmazza az étkezés rendelését is. Kérjük, hogy a csoportok egységesen egyfélét rendeljenek.)
Bolognai spagetti (800 Ft/gyermek, 1000 Ft/felnőtt)
Paprikás krumpli (800 Ft/gyermek, 1000 Ft/felnőtt)
Bogrács gulyás (800 Ft/gyermek, 1000 Ft/felnőtt)
Kemencés lepény (sajttal, sonkával töltve) (800 Ft/adag=2szelet)
 
kupola etkezes

Gyermek táborok

Szakmai lovas és nyári táborainkba a gyermekeket egyedülálló szállásformánkkal, a Csillagfény táborral várjuk. Ezek a „falábakon“ álló egyedi faépítmények, csodás hangulatot varázsolnak a táboréletnek. A tábor területéhez kulturált vizes blokk tartozik. Mellette található szabadtéri színpadunk is, mely alkalmas verses, zenés előadásokra, valamint színház, ének, tánc… stb. műsorok megtartására. 

A hangosítás minden esetben megoldott.

Táborhelyünk külsős szervezésű táborokhoz is bérelhető, akár 140 fő elszállásolására is alkalmas. A táboros pályázatok kritériumainak minden szempontból megfelel, ezekhez ideális, programgazdag helyszín.
A pályázatokban szereplő kiírások szerint, a Seholszigeten megvalósítható táborok: nyelvi, sport, lovas, természet (erdő-mező/erdei iskola), indián, kézműves (agyag-kerámia/kerámia festő/szobrász)...