hungary   germany   great britain   slovensky   finland-flag
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.   +36-20/9341-958 +36-20/3292-422  | Adatkezelési tájékoztató

Nyári Indián, alpaka és természet tábor

indiantabor
Táborvezetőink a pedagógiai és táboroztatási tapasztalat mellett rendelkeznek a tematikához szükséges speciális tudással is, így többségük  
tanári végzettsége mellett számos kézműves technikának is mestere, vagy tapasztalt természetjáró, esetleg a hangszerkészítés avatott ismerője. 

Táboraink elmaradhatatlan része a közös tábortűz, amely mellett mindig akad egy-egy gitár, vagy furulya, így a nap zárása vidám és meghitt hangulatban zajlik. Parkunkban, több mint 12 éve táboroztatunk gyermekeket.

Cikk folytatása

Nyári kézműves és alpaka tábor

kezmuves taborMiért szeretik a gyermekek a Seholszigetes táborokat?

Mert ez a hely az egyedülálló tábori környezetével meseszerűvé teszi az itt töltött időt, élőben lehet játszani azt, amit otthon általában csak a számítógépen. 
A gyerekeink is „dolgoznak” az egész (tan)év alatt, nekik is teljesíteniük kell, sőt meg kell felelniük (nem csak maguknak), tehát bőven rájuk fér a pihenés és a kikapcsolódás. Ezért azon dolgozunk, hogy örömüket leljék a Seholszigetes tábor alatt. 

Cikk folytatása

Nyári lovastábor

lovastabor

Táborvezetőink a pedagógiai és táboroztatási tapasztalat mellett rendelkeznek a tematikához szükséges speciális tudással is, 
így többségük tanári végzettsége mellett számos kézműves technikának is mestere, vagy tapasztalt természetjáró, esetleg a hangszerkészítés avatott ismerője. 
Táboraink elmaradhatatlan része a közös tábortűz, amely mellett mindig akad egy-egy gitár, vagy furulya, így a nap zárása vidám és meghitt hangulatban zajlik. Parkunkban, több mint 14 éve táboroztatunk gyermekeket.

Cikk folytatása